Welke dragen jullie het meest?

Even aangenomen dat de meeste van jullie meerdere fraaie klokjes op de plank hebben liggen om 's morgens uit te kiezen: welke gaat 't meest om de pols ?

Voor mij gaat 't altijd een beetje in periodes. Tot voor kort was de Damasko DA36 torenhoog favoriet, maar de laatste weken draag ik mijn PAM111 het meest.

Groet
Mark

door mijn werk (bouwvakker) doordeweeks altijd de seiko black montster of de locman chrono

Meestel mijn Zeno, in het weekend vaak Seiko monster.

vanaf de aanschaf niet meer van de pols geweest

Lijkt er inderdaad wel op, maar ik geloof dat Joost de negatief-functie heeft gebruikt met Paint shop of iets dergelijks, toch Joost? Ziet er opzich niet verkeerd uit hoor!

Coen Schreef:

Lijkt er inderdaad wel op, maar ik geloof dat
Joost de negatief-functie heeft gebruikt met Paint
shop of iets dergelijks, toch Joost? Ziet er
opzich niet verkeerd uit hoor!

Dat denk ik ook - lol !
Een witte BLACKbird - dat zou pas zeldzaam zijn !!!

Zo ziet ie er uit dacht ik …
@ Joost: indien niet gewenst haal ik de foto weer weg hoor :wink:

Coen Schreef:

Lijkt er inderdaad wel op, maar ik geloof dat
Joost de negatief-functie heeft gebruikt met Paint
shop of iets dergelijks, toch Joost? Ziet er
opzich niet verkeerd uit hoor!

Dat denk ik ook - lol !
Een witte BLACKbird - dat zou pas zeldzaam zijn !!!

Ik vind het in elk geval een DIJK van een horloge (tu) (tu) (tu)

Zo ziet ie er uit dacht ik …
@ Joost: indien niet gewenst haal ik de foto weer weg hoor :wink:

ja klopt en de knoppen zijn anders…en er zijn nog een paar verschillen …deze is edition speciale en de oude is volgens mij serie speciale , de wijzers zijn iets anders als ik goed heb gezien op de plaatjes…
en er zal nog best meer zijn …de utc heeft een iets andere indeling.
en de maten zijn volgens de boekjes iets anders 39,8 ~ 40,5 maar ik heb nog niet echt kunnen ondekken waar het verschil in de kast in zit.

lol…ik had nog niet eens verder gelezen :wink:

Het wisselt bij mij nogal. Mijn verzameling is dan ook een bont rariteitenkabinet. Wat ik draag is afhankelijk van kleding, bezigheden en misschien ook nog stemming.
Op dit moment heb ik wel een lichte voorkeur voor de Mido Ocean Star Captain.
groet
Harald

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat de Seiko Monster (orange) eigenlijk het meest gedragen word (eigenlijk een echte superklok voor zijn centjes), vervolgens krijgt mijn Sub gd/st blue dial de meeste wrist time. Dan te weten dat de Monster de klok is waar ik het minste voor betaald heb in mijn collectie

Genesis

Het meest…?

Kan ik niet echt aangeven, meestal draag ik een gereed project een paar dagen, daarna kan het nog wel eens enkele malen per dag (:S) wisselen. EEA afhankelijk van kleding, werkzaamheden en doel.

Het meest weet ik echt niet. Ik ben bezig mijn vitrine in te richten. Gaat moeilijk, de standaardjes die ik gekocht heb zijn qua uiterlijk wel wat ik zocht maar deze zijn erg licht… Dus bij wat zwaardere horloges en een schokje gaan ze bewegen en vallen in het ergste geval om… Duh… Gelukkig zijn de meeste horloges in mij collectie niet zo zwaar :smiley:
Maar daardoor zie ik het grootste deel van mijn horloges wel allemaal staan en kan ik makkelijk uit alles kiezen…

Het meeste draag ik denk ik toch mijn ML Calendrier Retrograde omdat ik die al relatief lang heb en regelmatig draag. Verder krijgen de laatste tijd mij Omega Seamaster en de limited Fortis en Glycine veel polstijd. Maar gisteren had ik mij Swatch om en vandaar de Eloga. Ook de Nomos komt nog wel eens aan de beurt en… nou ja, laat ik het maar op de ML CR houden :smiley:

Toch wel heel erg vaak mijn Black Monster…

Mick

Voor werk de Tissot Le Locle automatic en in vrije tijd de stationsklok volgens anderen ( U-Boat 53 mm) Left Hook Chrono.

eigelijk weet ik het niet zo goed, ik draag van alles door elkaar. In het weekend draag ik meestal iets van mijn Cartier, Jaeger-LeCoultre of mijn IWC ( vind ze allen erg kwetsbaar ) en doordeweeks, een swatch, citizen of een seiko.

De laaste tijd draag ik vooral mijn Masterpiece van Maurice Lacroix.'
Afwisselend met mijn Breitling Colt II.
Mijn allereerste horloge(ook Maurice Lacroix) draag als ik uitga of zo.

De warme helft van het jaar m’n Omega Seamaster Prof Chrono (stalen band, ook zo makkelijk douchen en zwemmen tijdens de kampeervakantie), de koude helft m’n Fortis B-42 Prof Chrono(leren band). Deze winter echter ben ik net als de natuur wel de kluts een beetje kwijt. Loop nu al weer met een stalen band…

Bijna altijd de Speedmaster

Ik draag mijn seiko samurai bijna iedere dag, zeer comfortabel en nog steeds prachtig mooi
bert