Over de "Ervaring met (Ver)Kopers" categorie

Hier kan je jouw ervaringen met een ander lid van het horlogeforum delen. Dit kan nadat jullie hebben afgesproken een aan- en verkooptransactie te doen.
Het resultaat en de ervaring met het lid van het forum kan je hier kwijt.

Ervaringen met winkels, ondernemers, ebay,- chrono24,- marktplaatsverkopers etc die hier geen lid zijn, mag je hier NIET plaatsen.

Voordat je je ervaring met een lid in zijn hoedanigheid als (ver)koper plaatst, graag aandacht voor het volgende:
Wees zeker van je zaak en oordeel niet te snel. Leden als onbetrouwbaar afschilderen kan grote gevolgen hebben voor zowel koper als verkoper.
Je opgeschreven ervaring moet objectief zijn en natuurlijk waar gebeurd. Schrijf alleen op wat je hebt meegemaakt en laat je niet leiden door emoties. Slechts de feiten zijn geoorloofd. Bij gebruik van woorden die niet netjes zijn, of een vermoeden dat het topic alleen bedoeld is om een ander te schaden, dan zal deze worden verwijderd.
Reacties op een topic zijn alleen toegestaan als zij eveneens voldoen aan de hier genoemde regels en een eigen ervaring beschrijven.
Reacties die bestaan uit meningen of adviezen zijn niet toegestaan.

Als er al een topic is over een (ver)koper (gebruik de zoekfunctie en let op de suggesties van het forum), voeg hier dan wat aan toe en begin dus geen nieuw topic.
En oh ja, uiteraard geen ervaring over jezelf…
En als laatste; als er dus niets is afgesproken, dan kan iemand ook niet hebben verzuimd om iets na te komen en hoort de ervaring hier niet thuis.

7 likes