Over de "Horlogemarkt.nl - Gezocht!" categorie

Altijd al op zoek geweest naar dat ene horloge? Vraag er hier naar (vanaf trustlevel 2).

Het Horlogeforum.nl - Gezocht forum is alleen te gebruiken voor ingeschreven leden van Horlogeforum.nl vanaf ‘trustlevel 2’. In dit forum mogen leden om horloges of horlogegerelateerde zaken vragen via een (gratis) advertentie.

Als u een advertentie wilt plaatsen MOET uw advertentie voldoen aan de volgende punten, doet uw advertentie dit niet zal deze zonder tegenbericht worden verwijderd:

  • Plaats in de onderwerp-regel een duidelijke maar korte omschrijving van het gezochte.
  • Een “Gezocht” advertentie moet een concreet doel hebben, u moet echt naar een specifiek “iets” zoeken.
  • Vragen om namaak/imitatie/replica horloges etc. is verboden.

Als het gezochte object is gevonden of u zoek het niet meer, dient u dat kenbaar te maken via een reactie op uw eigen advertentie met als titel “Gevonden” of door een bericht te sturen aan de moderatoren via de link “Bericht rapporteren” onderaan uw advertentie. Uw advertentie zal hierna worden verwijderd (niet verplaatst of gearchiveerd).

Het is niet verplicht in het “gezocht” gedeelte foto’s te plaatsen maar het maakt het zoeken wel handig.

Handelaren mogen op de Horlogeforum.nl Horlogemarkt.nl “Gezocht” geen advertenties plaatsen. Ook is het verboden in een advertentie een link op te nemen naar een commerciële of andere website.
Middels een pb reageren richting de topicstarter is overigens wel toegestaan.

Advertenties van 3 maanden of ouder zullen automatisch worden gesloten en daarna verwijderd.

Heeft u vragen over een advertentie, stelt u die dan als reactie op de advertentie. In het “gezocht” gedeelte van Horlogemarkt.nl is het (in tegenstelling tot het “te koop/te ruil” gedeelte) wel toegestaan te discussiëren of mee te denken via reacties. Aanbiedingen kunt u doen via een PB (persoonlijk bericht) of een reactie op de advertentie.

Verder is Horlogeforum.nl en haar moderatoren op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud en afloop van een advertentie, u plaatst en reageert op advertenties op eigen risico.

3 likes

up

1 like