Tempus Uurwerktechniek

Afgelopen week weer een top ervaring gehad met Mark en Jasper van Tempus Uurwerktechniek uit Midwoud. Ik heb al vaker zaken mogen doen met deze zeer sympathieke en vakbekwame Rolex specialisten en ik kan alleen maar zeggen dat het altijd een groot plezier is en naar volle tevredenheid verloopt! :+1:

Deze keer liep de uurwijzer niet meer in lijn met de minutenwijzer, dus op het hele uur bleef de uurwijzer net iets achter lopen. Dat bleek erg verwarrend voor mij, dus een telefoontje naar Tempus…

Omdat mijn Rolex in 2015 voor het laatst een full service had ondergaan, dacht ik dat dat nu weer hard nodig was en dus de oplossing voor mijn probleempje. Na onderzoek door Mark weer een telefoontje met de mededeling dat service voorlopig nog niet nodig was, omdat het horloge nog netjes in de olie zat. Mark heeft het horloge gecontroleerd, de wijzers opnieuw correct gemonteerd en de band op mijn verzoek even goed nagelopen. Daarna het horloge weer retour gezonden. Kosten… service van de zaak! :ok_hand:

Deze mensen zijn niet alleen vakbekwaam, maar hebben ook echt hart voor de klant, denken mee en zijn gewoon eerlijk. Zij zullen je geen kostbare service adviseren wanneer dat niet echt nodig is.

TOP dus, deze mannen en een absolute aanrader! Dank heren @Tempusuurwerktechniek en tot de volgende keer weer! :blush:

5 likes

Hoi @jur, misschien dit topic en onderstaande

even samenvoegen met:

Edit: haha ik zie nu mijn naam terugkomen. Zo boos ben ik niet. :joy:

5 likes

En zo blank ook niet! :joy:

image

2 likes