Ebay verkoper biedt op eigen objecten, wat te doen?

Tuurlijk is dat fair want ik verkoop niet onder mijn prijs :kissing_heart:

Ik bied zelfs met 3 aliassen over 3 IP’s.

1 like

Das overtoepen :sunglasses:

Dat woord ken ik niet. Ben van de ouwe stempel.

Je hoeft niet te betalen hè. Heb een keer niet betaald omdat ik na het inzetten van een maximum bod zag dat de klok een redial had. Stond niet in zn advertentie. Niet betaald, waarschuwing gekregen op eBay en veel boze berichtjes van de verkoper. Tsja. Zo hield ik wel Mn centen op zak.

Het doel is legitiem. De discussie gaat echter niet over het doel maar over het middel. In jouw redenatie is stelen legitiem want iets voor de laagste prijs verwerven is een legitiem doel. Dat is precies ook hoe veel criminelen redeneren. Het doel heiligt de middelen. Schaam je. Nog los van het feit dat je doel en middel niet eens functioneel van elkaar kunt onderscheiden. :-1::-1::-1:

9 likes

Ik doe het wel degelijk netjes. Ik doe het via het wifi netwerk van de onderbuurman.

4 likes

Ja je kan grappig doen, maar denk dat de meeste het toch wel redelijk afkeuren… erg netjes is het niet…

Niet dat dit je wat zal uitmaken :joy:

1 like

Dat zie je goed. Het gaat mij om opbrengstmaximalisatie en het staat de bieder vrij om al dan niet te bieden. Vraag en aanbod komen samen. Niets mis mee lijkt me.
Hoe denk je dat Trump rijk geworden is. Ik wil mijn flatje ook wel eens een keer verruilen voor een leuke tussenwoning.

2 likes

Is het weer die periode van de maand,… trol-tijd. :wink:

Je slaat er iig weer genoeg aan je haakje.

2 likes

Fatsoensrakkers zijn het.

Dat geldt niet voor mij. Ik veroordeel je niet omdat je onfatsoenlijk bent. Ik denk dat je over onvoldoende intelligentie beschikt om te begrijpen dat je iets fout doet. En daar kun jij toch niets aan doen?

7 likes

Goed punt.

1 like

Ik heb vorige week ook nog iemand bij ebay aangegeven die op zijn eigen producten bood. Als eBay erachter komt of een gegrond vermoeden heeft dan worden deze accounts gewoon verwijderd. Zo heb ik er al meerdere zien gaan, melden helpt dus wel degelijk!

Stuur de verkoper een bericht dat je zonder verzendkosten nog akkoord bent met de deal.
Geef aan dat je door zijn meebieden op zn eigen object al te veel betaald. En dat je die verzendkosten niet wil betalen.
Mits het niet om een horloge van onder de €80 gaat, zal de verkoper na wat klagen akkoord gaan.
Zo niet, cancellen.

Met het antwoord op de vraag waarom de verzendkosten zo hoog waren kwam hij met dit antwoord. Vooral de eerste zin spreekt boekdelen :face_with_raised_eyebrow:

Sie wissen ja, was die Uhr tatsächlich Wert ist.
Leider ist Österreich sehr teuer und dann versende ich grundsätzlich nur versichert. Leider habe ich schon schlechte Erfahrungen machen müssen, den ich hafte ja für das richtige ankommen bei Ihnen.
Tut mir also leid, aber ich rechne mich damit nicht reich.

Stuur maar terug…

Wir haben es nicht gewußt…

Dat valt gewoon niet onder normaal fatsoenlijk gedrag. Op een veiling hoor je niet zelf mee te veilen. Ik stel voor om dat eens te proberen op een echte (geen online) veiling en kijken wat er gebeurt.

2 likes

:drooling_face::drooling_face::drooling_face: ongelovelijk. Zal maar heel wijs zijn nu en niet opschrijven wat ik van je vindt… Je bent het gewoon niet waard.

inderdaad…